Wednesday 4 December 2013

Тук ще ви покажа стъпка по стъпка как става регистрацията и гледането на реклами: Натиснете банера за регистрация: след, което ще ви излезне форма за регистрация:
Попълвате полетата с достоверна информация, ПОМНЕТЕ НА ЕДИН IP АДРЕС ЕДНА РЕГИСТРАЦИЯ. Така вече имате профил в " Кликс сенс" На заглавната страница имате бутон " View Ads", там е изписан броят реклами, които имате в момента след като сте влезнали в профила си.
Натискате го и ви излиза списъка с реклами, започвате да ги гледате. Отнема по 10 секунди на реклама. Има и по 30 секунди.
След като натиснете някоя реклама, ви излиза лента с няколко кучета и една котка, трябва да натиснете котката, за да докажете, че сте човек а не компютър.
След това ви излиза брояч, изчаквате да изтекат секундите и ви казва, че се отбелязало гледането на реклама успешно.
Тук има подробно видео също как става регистрацията: http://www.youtube.com/watch?v=Tda8vTDC288 ClixSense ви окуражава да сте активни на сайта им и чрез други методи за печелене на пари. Играта ClixGrid представлява снимка разграфена ка квадратчета. Кликнете върху някое квадратче и имате шанса да спечелите между $0.10-$10 или още 5 опита. Всеки ден ви се полагат 30 опита. Всеки опит ще ви отвори нов прозорец с реклама за 10 секунди, след които ще разберете дали сте спечелили или не. Друг начин за печалба е да изпълнявате кратки задачи, които ще ви плащат от $0.03-$0.10. Можете да печелите до $3-4 на ден в зависимост дали има достатъчно задачи за изпълняване. Също така можете да печелите и от хора, които се записват за ClixSense чрез вас (реферали). Печелите от $0.0002-$0.0040 в зависимост от вида на рекламата, които рефералите са гледали. Рефералите ви носят сигурна и 100% печалба. Няма как да загубите, можете само да спечелите от тях. Вярно е, че натрупването става сравнително бавно, но веднъж щом съберете да кажем по 50 последователя и те съберат още техни реферали (това значи че вие печелите и от рефералите на вашите реферали), ще имате един стабилен месечен доход. Ако нещо не ви е ясно, оставете коментар на публикацията.

No comments:

Post a Comment